U bent hier: Nieuws

Nieuws

Ontvluchte patiënt opgepakt

Woensdag 09 Oktober 2019

De patiënt, die zich vrijdag 4 oktober 2019 onttrok aan zijn begeleid verlof, is woensdagavond door de politie opgepakt in Frankrijk.
Lees meer >>

Opening Beveiligde Intensive Care

Woensdag 25 September 2019

Directieleden Edo de Vries en Betty Brouns van de Pompestichting openden woensdag 25 september symbolisch de toegangsdeur van de nieuwe Beveiligde Intensive Care (BIC) op het terrein van Pro Persona in Wolfheze.
Lees meer >>

Meet & Greet bij Pompestichting oktober 2019

Woensdag 18 September 2019

Ben je geïnteresseerd in het werken in de forensische psychiatrie? Dan ben je woensdag 2 oktober vanaf 17.00 uur van harte welkom op de Meet & Greet van de Pompestichting op onze locatie in Zeeland (Noord Brabant).
Lees meer >>

Patricia Esveld nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

Woensdag 11 September 2019

De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur van Pro Persona zijn verheugd met de indiensttreding van Patricia Esveld als voorzitter Raad van Bestuur met ingang van 1 december 2019.
Lees meer >>

Zo ziet een tbs-kliniek er van binnen uit

Zondag 16 Juni 2019

Zo ziet de binnenkant van een tbs-kliniek eruit. Van de persoonlijke kamer en de koffieruimte, tot de metaalbewerking en het grote voetbalveld.
Lees meer >>

Long-term Forensic Psychiatric Care

Dinsdag 04 Juni 2019

Dit is het allereerste boek over de klinische, ethische en beleidsmatige kant van de langdurige forensische zorg in Europa. Hiermee kunnen we wetenschappelijke kennis over langdurige forensische zorg beter verspreiden.
Lees meer >>

Open dag behandelkliniek Nijmegen

Zaterdag 18 Mei 2019

Even het gevoel van binnenkomen in een besloten, beveiligde wereld. De belangstelling en betrokkenheid was groot, gelet op de 400 bezoekers.
Lees meer >>

Resocialisatie-afdeling Meander grondig gerenoveerd

Donderdag 16 Mei 2019

Daarbij is onder andere de voorgevel aangepast en is het gebouw energiezuiniger vanwege hoogrendementsbeglazing, warmteterugwinning en zonnepanelen.
Lees meer >>

Brons voor milieumaatregelen Pompestichting

Dinsdag 14 Mei 2019

De Raad van Bestuur van Pro Persona ontving maandag 13 mei 2019 de zilveren en bronzen certificaten van de Milieuthermometer Zorg. De bronzen locaties van de Pompestichting zijn Behandelkliniek Nijmegen en LFPZ in Zeeland (NB).
Lees meer >>

Jaarbeeld Pompestichting 2018

Donderdag 18 April 2019

Ontdek, lees en bekijk de interviews, filmpjes en infographics over de belangrijkste ontwikkelingen en resultaten.
Lees meer >>