U bent hier: Nieuws

Resocialisatie-afdeling Meander grondig gerenoveerd

Donderdag 16 Mei 2019

 Meander foto: Philip Homburg

Onze resocialisatie-afdeling Meander in Nijmegen is na een grondige renovatie weer klaar voor de toekomst. Alle kamers hebben een nieuwe vloer, nieuwe keuken en zijn voorzien van een individuele badkamer. Ook is een algemene woonkamer gerealiseerd, alsook een kamer voor minder validen. Daarbij is de voorgevel aangepast en is het gebouw energiezuiniger vanwege hoogrendementsbeglazing, warmteterugwinning en zonnepanelen.

Meander foto: Philip Homburg

Meander foto: Philip Homburg

Meander foto: Philip Homburg

‘Een prachtige facelift voor het gebouw waar het voor de Pompestichting allemaal begon’, aldus directeur algemene zaken Edo de Vries. 


Naar het nieuwsoverzicht