U bent hier: Nieuws

Pompestichting over naar een nieuw EPD

Dinsdag 12 Juni 2018

De Pompestichting stapt over op het elektronisch patiëntendossier van NEXUS Nederland. Met het nieuwe zorginformatiesysteem heeft de Pompestichting een systeem in gebruik genomen dat goed aansluit bij de wensen en ambitie van de Pompestichting en bijdraagt aan het (voortdurend) verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten en bewoners.

 

Edo de Vries, directeur algemene zaken Pompestichting: “Met veel inzet, creativiteit en toewijding is door alle betrokkenen hier naartoe gewerkt. Deze inzet is beloond met een succesvolle implementatie. We nemen het nieuwe systeem dan ook met veel vertrouwen in gebruik. Het nieuwe zorginformatiesysteem sluit goed aan bij onze wensen en ambitie én draagt bij aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten en bewoners.”

 

Voorop blijven lopen

Shahriar Fazili, accountmanager NEXUS Nederland: “NEXUS is verheugd de Pompestichting te verwelkomen als tweede gespecialiseerde forensische zorginstelling. Zo’n partner versterkt ons zorginhoudelijk en daagt ons uit om voorop te blijven lopen in innovatie en interoperabiliteit.”


 
Zo’n 500 behandelaren en sociotherapeuten van De Pompestichting en Kairos (ambulante forensisch psychiatrische behandeling) gaan werken met NEXUS / EPD. Zij hebben de afgelopen periode via e-learning kennis gemaakt met het nieuwe zorginformatiesysteem.


Naar het nieuwsoverzicht